Post-COVID-19 revalidatie

De impact van het Corona-virus op de fysieke en mentale gezondheid is groot. Na het verdwijnen van de symptomen hebben veel mensen nog lange tijd klachten. Conditieverlies, spierkracht- en gewichtsverlies, moeite met oppakken van dagelijkse activiteiten, sport, hobby’s en/of werk, zijn veelgehoorde klachten en u kunnen beperken in het dagelijks leven. Maar ook angst om weer te gaan bewegen kan een factor zijn die mensen beperkt om de draad weer op te pakken.

Heeft u meerdere van de bovengenoemde klachten en lukt het niet om er zelfstandig bovenop te komen? Neem dan contact op met onze fysiotherapeute Kim, getraind op het gebied van revalidatie na Corona. Met een revalidatieprogramma op maat kunnen we u op weg helpen om zo optimaal mogelijk te functioneren in dagelijkse activiteiten, sport, hobby’s en/of werk. Op basis van het intakegesprek adviseren wij u over het meest passende revalidatietraject afhankelijk van uw situatie. Uw behandeling wordt afgestemd op uw persoonlijke situatie en leidt tot een behandelplan op maat.

Inmiddels wordt herstelzorg na COVID ruimer vergoed via de basisverzekering: deze geldt voor zes maanden na de indicatiestelling voor maximaal vijftig fysiotherapie- of oefentherapiebehandelingen. U moet daarvoor zijn verwezen door de huisarts of medisch specialist van het ziekenhuis en 48 uur klachtenvrij zijn.

Behoefte aan een traject op maat om te herstellen na corona? U kunt terecht bij onze fysiotherapeute Kim, Kinemax. Neem contact op met kim@kinemax.nl of 013-2077077 voor een intakegesprek. Of kijk voor meer informatie op onze website voor het herstel na corona.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie