Graag wens ik jou een mooie start van 2023 toe en een heel voorspoedig jaar met een goede gezondheid, waarin je actief mag werken aan het groeien of onderhouden van jouw well-being, op alle vlakken.

2023… 23 doet mij denken aan Michael Jordan, ’s werelds bekendste basketbalspeler. Ook vaak gesymboliseerd met ‘Greatness’. Mag 2023 dan ook voor jou een trigger zijn om de grootsheid in jezelf te voeden en te voelen. Ik kocht mij alvast een paar Jordan sokken om het nieuwe jaar op grootste wijze in te lopen.

Ik wil jou ook bedanken als patiënt voor het vertrouwen en de support van het afgelopen jaar. De overgang van de locatie Stationsstraat naar de locaties van BeweegR verliep vlot en is uitgegroeid tot een mooie samenwerking. Ondanks de verkleining van Kinemax ben ik nu toch omringd door een sterk team fysiotherapeuten en personal trainers, wat zijn meerwaarde heeft getoond in het voorbije jaar.

Verder hoop ik op uw begrip voor het aanpassen van de tarieven wegens marktomstandigheden.

De aangepaste tarieven voor 2023 zijn:

  • Intake/ Standaardconsult 50 min: 100 €
  • Verkort consult 25 min: 65 €

Hopelijk mag ik jou dit komende jaar jou weer onder handen nemen en je ondersteunen om klachtenvrij, met een maximale gezondheid, door het leven te kunnen gaan. Zodat je de dingen kunt blijven doen die je leuk vindt om te doen en waar je energie en blijdschap van krijgt!

Hartelijke groeten,

Jeroen